Terapi

 

ZONETERAPI

 

Zoneterapi følger de tusinde år gamle kinesiske teorier, hvor de enkelte organer i kroppen styrer alle kropsfunktioner.

 

Når vi som behandlere kender disse forbindelser - og bruger dem i Zoneterapibehandlingen, har vi et unikt redskab, der kan medvirke til at sætte en overbelastet krop i naturlig balance, så smerter og ubehag mildnes eller forsvinder. Zoneterapien tager udgangspunkt i, at hver enkelt del af kroppen reflekteres på fødderne i fastlagte zoner, samt at fødderne afspejler et mikrosystem af kroppen.

 

Behandlingen tager sit udgangspunkt i et tæt samarbejde med dig, og ud fra dine symptomer udarbejder jeg en individuel behandlingsplan.

 

 

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

 

Dette er meget individuelt og afhængig af, om du har en akut opstået lidelse eller en kronisk lidelse. En kronisk lidelse vil som regel kræve flere behandlinger. som minimum anbefales dog altid 2-3 behandlinger.

 

Kan der forekomme reaktioner under og efter behandlingen?

Zoneterapien kan hos nogle give lettere symptomer under og efter behandlingen, som f.eks. træthed eller en lethedsfølelse i kroppen, varme eller kuldefornemmelser, følelsesforløsning mm. Oftest vil behandlingen dog resultere i en lindring og en veltilpashed. Du vil ved første behandling få udleveret en lille pjece, hvori mulige reaktioner vil være beskrevet.

 

 

COACHING

 

 

Coaching er en samtaleform, hvor jeg som coach hjælper dig eller flere personer med at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og i det hele taget hjælpe med at skabe forandringer. Coachen benytter sig af en avanceret spørgeteknik samt en række teknikker og værktøjer, som varrierer alt efter fokus.

 

De emner der kan coaches i, er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå, eller det kan være et uhensigtsmæssigt mønstere, du ønsker at ændre.

Man kan også arbejde med en relationer til et andet menneske.

 

- Ændre vaner, som f.eks. rygestop, vægttab, motion

- Håndtere udfordringer, jobsamtaler, eksamen, holde taler.

- Selvtillids-/selvværdsproblematikker

- Jalousi

- Stress

- Parforholdsproblemer

- Forældre-/børneforhold

og meget mere....

 

GALLERI

 

 

I klinikken vil du opleve dig selv i centrum. Dine behov og ønsker vil blive synliggjorte

og der vil arbejdes professionelt, både forebyggende og akut, for at opnå fornyet velvære, smertelindring og balance i livet.